Start
Info
 

 

 
Vad är Paintball Banor Utrustning Speltyper Vanliga frågor
     
Priser
Mångkamp
Bilder
Kontakt
 
 

40 kompletta utrustningar!

Vi har totalt 40 kompletta utrustningar, om er grupp skulle vara mer än 40 personer så delar vi upp er i tre lag och spelar en turnering. Vi kan i och med tillbyggnad och ombyggnad arrangera spel för 3 grupper samtidigt på vår anläggning utan att man springer på varandra. Varje grupp får en egen instruktör, safezone och även möjligheten att prova på alla tre banorna.

Utrustningen består av en markör med magasin och en kolsyrepatron. Vi använder oss också av en mask och en cammo-overall. Vapnet eller markören som vi föredrar att kalla den drivs på kolsyra.

Vi använder oss av semi-automatiska markörer på Paintball Center, med semi-auto menas att det är bara är att trycka på avtryckaren för att en boll skall avfyras. Inga krångliga pumprörelser.

Masken är den viktigaste och den enda säkerhetsutrustning som vi använder, därför går vi igenom alla masker efter varje avslutad spelning för att se om det finns någon som är skadad, detta för er säkerhet.

Vi kör med Dubbelglasmasker för att minnimera risken för imma.

I grundpriset ingår kamouflagekläder som består av ett par byxor och en jacka med luva.

Kolsyran som används ingår i priset (gäller ej pistol). En patron räcker till ca 800 bollar, skulle den ta slut under spel så byter vi ut den.

Bollarna som vi använder är av hög kvalité och innehåller vattenfärg och omgärdas av ett gelatinskal. Bollarna är helt biologiskt nedbrytbara.